lifestyle
objavljeno:
9. December 2021.
Opis (tag)
Autor
Stavi prirodu OFF HOLD – akcija sadnje hrasta lužnjaka

Zaposlenici tvrtke Interseroh i Profesio jučer su obuli gojzerice, zasukali rukave, izašli iz svojih toplih ureda i krenuli saditi. Odlučili su se sami angažirati za bolje sutra i podržati akciju sadnje hrasta lužnjaka u kampanji Stavi prirodu OFF HOLD.

Sadilo se 50 sadnica hrasta lužnjaka u našoj metropoli – gradu Zagrebu na lokaciji Grad Mladih čime se željelo i direktno utjecati na budućnost i prirodu koju želimo ostaviti u nasljeđe našoj djeci i mladima.

Iako je jutro bilo oblačno, kao da je i vrijeme odlučilo podržati akciju, sat vremena prije planirane sadnje pojavilo se sunce. Timski duh te želju i volju da se bude promjena i da se priroda stavi OFF HOLD nije uništio niti fizički rad i blatnjave gojzerice. Cijelo popodne je vladala dobra atmosfera.

Akciju je organizirao Portal ORO u suradnji sa Hrvatskim šumama, a vrijednost akcije je prepoznao i glavni sponzor Interseroh. Pridružila se i tvrtka Profesio.

Kako nam je rekao Vanja Horvat, direktor tvrtke Interseroh: „Akcijom sadnje drveća želimo biti primjer te biti ona promjena koju i želimo vidjeti, djelima a ne riječima.“

U samoj kampanji Stavi prirodu OFF HOLD, Portala ORO, ne misli se stati na ovoj prvoj akciji i na ovih 50 sadnica, ali do novih akcija pogledajte kako nam je bilo jučer: