Uncategorized
objavljeno:
5. November 2020.
Opis (tag)
Autor
Dijamante ćemo od sada proizvoditi iz zraka?

Aether je prva tvrtka na svijetu koja je uspješno stvorila ugljično negativne dijamante, koji su simbol njihove predanosti stvaranju potpuno nove budućnosti luksuznog nakita.

PRNewswire je prije par dana objavio kako je Aether, proizvođač luksuznog nakita, prvi na svijetu iz zraka stvorio dijamante kvalitete dragog kamenja. Izumili su tehnologiju kojom zagađenje iz zraka, višak CO2, mogu pretvoriti u prekrasno, ugljično negativno, drago kamenje. Na taj način, svrstavaju se u najodrživiju marku luksuznog nakita na svijetu – čiste okoliš i unapređuju svoju viziju pružanja bolje budućnosti planetu i ljudima. Najavljuju predstavljanje najrjeđih dijamanata u svojoj revolucionalnoj liniji luksuznog nakita u prosincu ove godine.

Image by Stefan Kuhn from Pixabay

Mnoge tvrtke navode da su ugljično neutralne, ali iz Aerther-a vjeruju da će do promjene klimatskih promjena doći jedino ako podignemo ljestvicu i umjesto ugljično neutralnog postanemo ugljično negativni.

“Usred globalnih klimatskih promjena i svih ostalih izazova koje nam je donijela 2020., vjerujemo da postoji izvrsna prilika da se visokim moralnim standardima krene preoblikovati budućnost. Sada, više nego ikad, želja za istinskim i trajnim promjenama zajednički mogu promijeniti naš svijet u onaj u kojem su mogući ogromni pozitivni pomaci za čovječanstvo i planet. Aether je ponosan što je dio tih promjena kao tvorac prvih dragulja proizvedenih iz zraka. Posvećeni smo jedinstvenoj modernoj alkemiji pretvaranja onečišćenja zraka u drago kamenje i predanom služenju kao svjetionik za integritet i transparentnost u industriji, gdje toliko drugih nije ispunilo to obećanje potrošačima“, izjavio je Ryan Shearman, Izvršni direktor tvrtke Aerther.

Svi Aerther dijemanti su certificirani od strane Međunarodnog geomološkog instituta i pridržavaju se istim standardima kao i ostali.

Photo by Edgar Soto on Unsplash

Izvor: https://www.prnewswire.com/news-releases/aether-creates-the-worlds-first-carbon-negative-diamonds-made-from-air-301165424.html

Imate dodatnih pitanja?
Naišli ste na nepravilnosti u tekstu?
Javite nam se na
info@oro.hr!