Oprema
objavljeno:
2. April 2020.
Opis (tag)
Autor
Tko je TOM?

Svi jedva čekamo da stroge mjere socijalnog distanciranja što prije završe i da se ponovno možemo sjesti na terasu i popiti kavu na suncu u dobrom društvu. Odnosi li se to na sve aspekte našeg života? Je li preporučljivo ostaviti neke mjere i kada ova izvanredna situacija završi?

Kada govorimo o otpadu, mjere distanciranja su apsolutno poželjne. Pametna kanta Tom omogućava rad bez dodirivanja stroja rukama te pomaže održati okruženje čistim i higijenski i estetski prihvatljivim.

TOM veličinom odgovara standardnoj kanti za otpad, ali može preuzeti do sedam puta više otpada.

To je novi sustav za kompaktiranje otpada namijenjen prvenstveno za javne prostore s mnogo pješaka. Idealne su lokacije restorani, kafići, zalogajnice, zračne luke, autobusne i željezničke stanice, tematski parkovi, trgovački centri i tržnice, t.j. prostori s velikom frekvencijom prolaznika.

TOM komunicira posjećujete ga samo kada Vas pozove

Pametna kanta TOM posjeduje sistem za komunikaciju na bazi modema. TOM šalje SMS ili mail na mobitel te Vas obavještava da treba zamijeniti vreću ili da je potrebno održavanje. U današnje vrijeme jako je bitna i  ušteda vremena koje provodite u rutinskom provjeravanju napunjenosti kante ili pražnjenjem polupraznih kanti. TOM-a posjećujete samo kada Vas pozove!

TOM oglašava

Dizajnirajte TOM-a tako da prenosi Vašu poruku! Naručite TOM omotan u premium naljepnicu u bilo kojoj boji ili s uzorkom po Vašem izboru! Kanta se isporučuje u dizajnu po Vašoj želji te može služiti i u marketinške svrhe. Može se i uklapati, i isticati! Njegova je površina glatka, čvrsta, otporna na vlagu i omogućuje svakodnevno brisanje. Naljepnica se profesionalno montira na TOM prije isporuke.