Oprema, Usluge
objavljeno:
27. October 2020.
Opis (tag)
Autor
Prezentacija FARID lagerskih vozila u gradu Stonu

U četvrtak 22. listopada 2020., u gradu Stonu održana je prezentacija komunalnih vozila talijanskog proizvođača Farid kojeg na našem tržištu zastupa tvrtka Gradatin d.o.o. iz Sesveta.

Predstavljeni su već poznati modeli, ali u nešto “manjem” izdanju. Od jedne od najpopularnijih komunalnih nadogradnji u Europi, Farid-ove T1 serije, predstavljena je nova T1MH-12plus nadogradnja od 12m3 koje je specifična po tome što se nadograđuje na 15- tonska podvozja sa kratkim međuosovinskim razmakom što rezultira najkraćim komunalnim vozilom u kategoriji sa nevjerojatnim manevarskim sposobnostima. Kao primjer,  prezentirana nadogradnja je nadograđena na Iveco Eurocargo 15- tonskom podvozju s međuosovinskim razmakom dužine 3.105 mm te ukupna dužina vozila iznosi tek nešto više od 7 metara.

Također od već poznate PN serije predstavljena je potpuno nova izvedba od 7m3 PNDR-7. Specifičnost ove nadogradnje je u tome što je izrađena u potpunosti iz jednog dijela bez dodatnih brtvljenja te ja na taj načina onemogućeno bilo kakvo istjecanje tekućine što nadogradnju čini pogodnom za sakupljanje biootpada, a naravno i za sve ostale vrste otpada. Treba naglasiti da je sabijanje otpada 6:1. Predstavljena nadogradnja je nadograđena na Mitsubishi Fuso 9C18.

Imate dodatnih pitanja?
Naišli ste na nepravilnosti u tekstu?
Javite nam se na
info@oro.hr!