Oprema, Savjetovanje
objavljeno:
19. January 2022.
Opis (tag)
Autor
Kako uštedjeti uz pomoć strojeva za baliranje i kompostiranje?

Gospodarenje otpadom najčešće se povezuje s povećanjem troškova i silnim komplikacijama. Da to ne mora biti tako, 09.02.2022., u Toplicama Sveti Martin, pokazati će nam tvrtka Interseroh koja će održati besplatnu prezentaciju strojeva za baliranje i kompostiranje, ali i usluga vezanih za ZERO WASTE koncept poslovanja.

Na jednom mjestu, svi sudionici imati će priliku upoznati se s održivim rješenjima u području gospodarenja otpadom u HoReCa segmentu, modernim strojevima te legislativom vezanom za područje gospodarenja otpadom, ali i postavljati pitanja te dobiti konkretne odgovore.

Sama prezentacija strojeva će se održati u Toplicama Sveti Martin upravo iz razloga što su iz TSM prepoznali važnost ulaganja u održivo gospodarenje otpadom i svakodnevno u radu se koriste ORWAK BALIRKOM (model 3115) i OKLIN KOMPOSTEROM (model GG-50).

Održivo gospodarenje otpadom u HoReCa segmentu značajno pridonosi učinkovitosti i efikasnosti upravljanja otpadom sukladno ekološkim propisima. Skraćivanjem vremena potrošenog na rukovanje otpadom, otvara se više vremena za druge poslovne aktivnosti osoblja, a samo baliranje dovodi i do produktivnije upotrebe skladišnog te proizvodnog prostora. Balirani otpad omogućava smanjenje učestalosti skupljanja otpada, što rezultira smanjenim troškovima prijevoza i emisijom CO2, a na samom izvoru postiže se veća kvaliteta otpadnog materijala za recikliranje.

ORWAK COMPACT 3115 balirka, sile prešanja 4 tone i ciklusa od 33 sekunde, proizvodi lagane bale koje su praktične za rukovanje i transport. Uz balirku, komposter GG50, najnovijom tehnologijom u roku od 24 sata biootpad, ali i preostali otpad iz kuhinja tzv. kategoriju III, ugostiteljskih objekata pretvara se u kompost, pri čemu se volumen otpada smanjuje za do 90%. Na ovaj higijenski i način bez mirisa, može se reciklirati vlastiti bio otpad i materijal kategorije 3, kojega je moguće koristiti kao kompost te zaokružiti vrlo važnu suradnju s lokalnom zajednicom.

INTERSEROH d.o.o. je tvrtka koja djeluje od 2005. godine u Hrvatskoj. Osim usluga zbrinjavanja opasnog otpada, pruža i usluge savjetovanja o gospodarenju otpadom, izvoz ambalažiranog otpada te se bavi prodajom strojeva za otpad, otkupom sirovina kao i najmom same opreme. Tvrtka nudi integrirane usluge za više od 20.000 klijenata u svim sektorima industrije prema njihovim individualnim potrebama, s godišnjom prodajom od oko 705 milijuna eura (2020.). Interseroh zapošljava 2.300 ljudi na 32 lokacija u 7 država. Također, 2008. godine pridružio se Alba Grupi, globalnom specijalisti za recikliranje i dobavu sirovina.

Više o samim strojevima, ali i ostalim uslugama koje nudi Interseroh dođite i poslušajte 09.02.2022 u Svetom Martinu. Vidimo se.

RSVP: do 05.02.2022. na e-mail: otpad@interseroh.hr ili robert.sedlar@interseroh.hr.

Imate dodatnih pitanja?
Naišli ste na nepravilnosti u tekstu?
Javite nam se na
info@oro.hr!